Maree AB

Maree
Stomentreprenad

Välkommen till Maree Prefab AB, din oberoende specialist inom prefabricerade byggnadskonstruktioner. Vi är stolta över att vara oberoende, vilket ger oss friheten att dra nytta av ett omfattande nätverk, hålla oss uppdaterade om marknadstrender och erbjuda hög kompetens inom byggnadskonstruktion. Denna oberoende ställning möjliggör anpassade, kostnadseffektiva och högkvalitativa prefabricerade byggsystem som skräddarsys för att passa just ert unika projekt.

Hos oss finns inga projekt som är för små eller för stora. Vi står till tjänst, oavsett om ni söker materialleveranser, konsultation eller totalentreprenad för prefabricerade byggsystem. Vi inser vikten av tid och ekonomi och har etablerat en stark relation med ståltillverkare runt om i hela norra Europa. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder alltid erhåller den mest miljövänliga lösningen till bästa kvalitet och pris.

Med vårt eget team av arkitekter och konstruktörer fokuserar vi och prioriterar våra egna projekt. Vi tar på oss det fullständiga ansvaret och arbetar nära våra beställare och konsulter för att säkerställa framgång i varje steg av projektet.

Välkommen till Maree Prefab AB, där vi förverkligar era byggdrömmar med precision och engagemang.

Kontaktperson