Maree AB

Maree
Arkitektur

Vår arkitekturtjänst utgör hjärtat av Maree Design & projektbyrå, där vi formar unika och innovativa arkitektoniska lösningar som utmanar den konventionella branschen. Med vår sammanslagning av kreativitet och expertis inom både arkitektur och konstruktion strävar vi efter att optimera projekten, för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi står fast vid vår övertygelse om att arkitektur är mer än enbart estetik och funktionalitet. Hållbarhet ligger i grunden av allt vi gör. Genom att inkorporera miljövänliga material, energieffektiva designmetoder och hållbara byggprinciper, engagerar vi oss i att minimera vår påverkan på vår planet. Vårt mål är att skapa vackra och funktionella byggnader som är respektfulla mot miljön, stöder hållbara livsstilar och främjar social och ekonomisk hållbarhet.

Som specialister inom mindful arkitektur är vi övertygade om att en hållbar framtid inte bara handlar om byggnadernas prestanda, utan också om deras påverkan på samhället och ekonomin. Genom att införliva sociala och ekonomiska hållbarhetsaspekter i våra projekt, skapar vi lösningar som gynnar människor och samhället som helhet, samtidigt som vi minskar vår klimatpåverkan. Med vår holistiska synsätt på arkitektur, är vi stolta över att vara en drivande kraft bakom en mer hållbar och medveten byggbransch.

Kontaktperson
Ali Maree

Ali Maree

VD, uppdragsansvarig

0702153346

Ali@maree.se

Bålsta Port
Torghuset i Bålsta
Lejonet 8
KV. Lejonet 2, 13 & 14
Villa Kristina, Öresjöbaden
Brf Ankungen, Sollentuna
Dingtuna Kyrkby
Dingtuna Kyrkby Etapp 1
Ekolsund, Enköping
Conceptual modular apartments
Electric village, Tallbohov
Radhus i Enköping
Tävling Åsen kv. S och R
Villa Hasseludden