Maree AB

Maree
Konstruktion

Vårt team av erfarna konstruktörer utgör ryggraden i Maree Design & Projektbyrå AB. Var och en av oss delar en passion för att förverkliga visioner och omvandla idéer till konstruktioner som står som bevis på både form och funktion. Med många års expertis och specialiserad kunskap inom konstruktion är vi redo att bemästra varje utmaning som korsar vår väg.

Vi tror på att konstruktion är mer än att bara dimensionera en strukturer; det handlar om att skapa produktionseffektiva och hållbara lösningar som skräddarsydd för varje enskilt projekt. Vår passion drivs av den övertygelse att varje projekt är en möjlighet att skapa något unikt och betydelsefullt.

Vår styrka ligger i vår förmåga att skapa en perfekt samklang mellan estetik och teknik, och i vår vilja att alltid sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar.
Vi sätter stort värde på kvalitet, innovation och samarbete. Genom vårt dedikerade team av konstruktörer gör vi det omöjliga möjligt. Oavsett om du är i behov av omfattande projektplanering, konstruktion eller rådgivning, är vi din pålitliga partner genom hela projektets livscykel.

Kontaktperson
Vladimir Krilovic

Vladimir Krilovic

Uppdragsansvarig Konstruktör

08-501 196 94

Vladimir@maree.se

Ali Maree

Ali Maree

Uppdragsansvarig Konstruktör

0702153346

Ali@maree.se

VOB Näsby Slottspark
Nödesta industribyggnader, Västra Haninge
Villa Kristina, Öresjöbaden
Torghuset i Bålsta
Radhus i Enköping
Brf Språnget
Timrarövägen 12, Stora Timrarön
Görla Padellanläggning
TGI Fridays Stockholm
Häradsallmänning 1:19
Cityhuset i Bålsta
Träkolet 10
Villa Yolki
Villa Magnolia, Stockholm