Maree AB

Maree
Tillverkningsritningar

På Maree hjälper vi även hustillverkare prefableverantörer med modellering och upprättande av tillverkningsritningar som grund för tillverkningsprocessen i trä-, betong- och stål. Vi förstår att noggranna och exakta ritningar är ryggraden i varje framgångsrikt projekt, och vi är här för att säkerställa att det som projekterats förvandlas till verklighet på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra dedikerade konstruktörer är skickliga i konsten att översätta koncept till praktisk verklighet. Vi samarbetar tätt med hustillverkare och leverantörer inom trä-, betong- och stålindustrin för att erbjuda skräddarsydda ritningar som uppfyller fabrikernas specifika behov. Vårt mål är att hjälpa branschen att uppnå högsta precision, hållbarhet och effektivitet i prefabricerade element.

Vi är dedikerade till att hålla oss i framkant av teknikutvecklingen och marknadstrenderna, så att vi alltid kan rekommendera den mest kostnadseffektiva och innovativa lösningen för varje projekt. Vårt arbete omfattar modellering och analys av elementen i 3D, vilket möjliggör enkel samordning med andra discipliner och ger en detaljerad och pedagogisk slutprodukt.

Oavsett om du behöver omfattande dimensionering, projektplanering eller rådgivning inom skapandet av tillverkningsritningar för prefabricerade element, så är Maree din pålitliga partner genom hela projektets livscykel.

Kontaktperson
Vladimir Krilovic

Vladimir Krilovic

Uppdragsansvarig konstruktör

08-501 196 94

vladimir@maree.se

Olivera Milosevic

Olivera Milosevic

Konstruktör och regionansvarig BEG

olivera@maree.se

Idre fjäll
Slottshöjden Ekolsund
Näckrosen