Maree AB

Maree
Inredning

Våra inredningsarkitekter är engagerade i att skapa interiörer som förenar skönhet och funktionalitet. Varje detalj beaktas noggrant för att skapa en harmonisk och användarvänlig miljö som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

Vi är specialister inom att gestalta inredningen för en mängd olika miljöer, inklusive bostäder, kontor, arbetsplatser och offentliga platser. Trots att vi tillbringar större delen av vår tid inomhus, ges ofta minst uppmärksamhet åt den fasta inredningen i bostäder. Vi tror att det är av avgörande betydelse att skapa attraktiva, unika, hemtrevliga och trygga inomhusmiljöer, och vi har kompetensen för att göra detta utan att öka kostnaderna för byggherren.

Våra inredningsarkitekter strävar inte bara efter estetik utan även miljöhänsyn. Vi väljer noggrant ut hållbara material och möbler som tillverkas med omsorg om vår planet. Genom att använda återvunna material, ekologiskt hållbara alternativ och att vara medvetna om resurseffektivitet, skapar vi inredningar som inte bara är vackra utan också miljövänliga. Vi anser att hållbarhet och stil kan samexistera och att våra kreativa lösningar är nyckeln till att förbättra livskvaliteten inomhus samtidigt som vi värnar om vår miljö.

Kontaktperson

08-501 196 92

info@maree.se

Sjölanda inredning
Villa Hasseludden
Träkolet 10