Maree AB

Maree
Bygglovsverket

I december 2022 förvärvades företaget Bygglovsverket av Maree Design och Projektbyrå AB. Detta partnerskap syftar till att förstärka Maree´s bygglovsexpertis samtidigt som Bygglovsverket får en ökad kompetens inom arkitektur och konstruktion samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder ännu bredare och mer omfattande tjänster.

Bygglovsverket har en mångsidig personalstyrka som inkluderar arkitekter, konstruktörer, kontrollansvariga, brandingenjörer, VVS- och EL-projektörer. Detta för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en heltäckande service som täcker alla aspekter av bygglovsprocessen.
Vi arbetar med att upprätta bygglovsritningar, system- och bygghandlingar som är avgörande för att säkerställa att projekten följer alla relevanta föreskrifter och krav. Våra kunniga experter har lång erfarenhet av att hantera bygglovshantering gentemot kommunen och kan säkerställa en smidig process för våra kunder.

Med Bygglovsverkets breda kompetens och vår strävan efter högsta kvalitet inom arkitektur och konstruktion kan vi erbjuda våra kunder en heltäckande lösning som omfattar allt från bygglovsansökan till upprättande av bygglovsritningar och system- samt bygghandlingar, och vidare till färdigställandet av projektet. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och erbjuda våra kunder en ännu bättre service med hjälp av detta spännande samarbete.

Kontaktperson
Yasmine Sadi

Yasmine Sadi

Arkitekt, ansvarig företagsprojekt

020-10 50 83

Yasmine@bygglovsverket.se