Maree AB

Maree
Byggnadsarkitektur

Vår specialiserade arkitekturtjänst omfattar alla typer av byggnader, från bostäder till kommersiella lokaler, kontor, lager, industriella faciliteter och mer. Vi är dedikerade till att skapa byggnader som är både funktionella och inspirerande, oavsett deras syfte.

Vi förstår att varje byggnad har sitt unika ändamål och att dess utformning ska återspegla både användarbehov och företagsidentitet. Vårt erfarna arkitekturteam arbetar noggrant för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders specifika krav och önskemål.

Djupt rotade i vår arbetsfilosofi är hållbarhet, och det gäller inte bara bostäder utan också alla andra byggnadstyper. Vi är specialister inom mindful arkitektur och engagerar oss i att skapa byggnader som är energieffektiva och miljövänliga. Genom att använda innovativa tekniker och material strävar vi efter att säkerställa att varje projekt är välisolerat och använder minimalt med energi.

Oavsett om det är ett hem, ett kontor eller en industriell anläggning, så är vår målsättning att skapa byggnader som är hållbara, effektiva och som bidrar till en mer hållbar framtid för vårt samhälle och vår planet.

Kontaktperson
Ali Maree

Ali Maree

VD, uppdragsansvarig

0702153346

Ali@maree.se