Konstruktör Stockholm

Letar du efter konstruktörer i Stockholm?

Stockholm Hongkong AB är ett modernt arkitektkontor med både arkitekter och konstruktörer, vilket ger oss precis rätt kompetens för att lösa avancerade konstruktionsproblem. Titta gärna i vår portfolio för att få en uppfattning om hur vi arbetar, utifrån ett kundperspektiv.

Vi är flera arkitekter och konstruktörer inom bygg på vårt arkitektkontor i Stockholm. Bra arkitektur kräver komplexa lösningar som tar hänsyn till en rad olika faktorer däribland estetik, hållbarhet och ekonomi. Vår breda kompetens gör oss väl rustade för att lösa den typen av problem.

Några anledningar att välja Stockholm Hongkong AB:s konstruktörer

  • Kompetens inom både konstruktion och arkitektur
  • Väl utvecklat byggekonomiskt tänk
  • Internationell byrå med lokal spetskompetens
  • Unik approach till varje projekt
  • Miljövänliga lösningar

Miljö och hållbarhet i fokus

Vår ambition är att varje projekt ska medföra en hållbar och hälsosam vardag för människor i Stockholm. Detta innebär att vi lägger stort fokus på miljöns utformning, materialval, inomhusklimat, ljusförhållanden och funktion. Helheten är viktig för oss, och våra konstruktörers breda kompetens hjälper oss hantera den på ett bra sätt.

Våra lösningar baseras på ett modernt och välutvecklat miljötänk som tar hänsyn till hur byggnaden fungerar i sin lokala miljö och vilken påverkan den har på sin omgivning. Det är viktigt att den här sortens tänk finns med redan på planeringsstadiet hos konstruktörer inom bygg i en storstad som Stockholm. Dessutom är långsiktig tålighet hos byggnaderna av oerhört stor betydelse.

Om oss

Stockholm Hongkong  AB startades 2015, då nuvarande delägare, där samtliga med olika bakgrunder inom byggbranschen.

Oavsett infallsvinkel, storlek och typ av projekt, ligger svaret i att arkitekter och konstruktörer bör arbeta tätt tillsammans tidigt under projekten för att de ska bli så lyckade som möjligt.

Maximerade projektvärden

De senaste årens marknadssituation kräver ett större byggekonomiskt tänk hos arkitektkontor än tidigare. Stockholm Hongkong AB bidrar med just detta och har utvecklat ett bra marknadsperspektiv i vår projektering.

Våra arkitekter och konstruktörer har byggt upp en stor kompetens för att maximera projektvärden utan att tappa fokus på andra parametrar: arkitektoniska, estetiska och funktionella.
Stockholm Hongkong AB har som ambition att bli en internationellt arkitektkontor med lokal spetskompetens, vilket vi är på god väg att uppnå.

Kontakta oss om du behöver konstruktörer inom bygg i Stockholm

Om du behöver konstruktörer inom bygg i Stockholm, tveka inte att höra av dig. Vi nås på telefon 08-83 28 70 och via mail på info@stockholmhongkong.com. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan så hör vi av oss så fort vi kan. Välkommen till Stockholm Hongkong AB!