Byggnadskonstruktör Stockholm

Letar du efter byggnadskonstruktörer i Stockholm?

Stockholm Hongkong AB är ett modernt arkitektkontor, med både arkitekter och byggnadskonstruktörer, med den kompetens som krävs för att lösa avancerade konstruktionsproblem. Titta gärna i vår portfolio om du vill se exempel på tidigare utförda arbeten.

Vi är flera arkitekter och byggnadskonstruktörer i Stockholm, som har en bred och utvecklad kompetens. Bra arkitektur kräver komplexa lösningar, som tar hänsyn till en rad olika faktorer, däribland hållbarhet, estetik och ekonomi. Vår breda kompetens gör oss väl rustade för att lösa den typen av problem på ett tillfredsställande sätt.

Några anledningar att välja våra byggnadskonstruktörer

  • Kompetens inom både konstruktion och arkitektur
  • Väl utvecklat byggekonomiskt tänk
  • Internationell byrå med lokal spetskompetens
  • Unik approach till varje projekt
  • Miljövänliga lösningar

Miljö och hållbarhet i fokus

Vår ambition är att varje projekt ska medföra en hållbar och hälsosam vardag för människor i Stockholm. Detta innebär att vi lägger stort fokus på miljöns utformning, materialval, inomhusklimat, ljusförhållanden och funktion. Helheten är viktig för oss och detta genomsyrar hela vårt upplägg.

Våra lösningar baseras på ett modernt och välutvecklat miljötänk, som tar hänsyn till hur byggnaden fungerar i sin lokala miljö samt vilken effekt den har på sin omgivning. Dessutom är långsiktig tålighet hos byggnaderna av oerhört stor betydelse. Det är viktigt att den här sortens tänk finns med redan på planeringsstadiet hos byggnadskonstruktörer i en storstad som Stockholm.

Vår historia

Stockholm Hongkong  AB startades 2015, då nuvarande delägare, samtliga med olika bakgrunder inom byggbranschen. Vid starten inleddes de första diskussionerna om hur man kunde förbättra byggnadsprojekt. Oavsett infallsvinkel, storlek och typ av projekt, landade alltid svaret i att arkitekter och byggnadskonstruktörer bör arbeta tätt tillsammans tidigt under projekten för att optimera processen.

Maximerade projektvärden

Den nya marknaden kräver ett större byggekonomiskt tänk hos arkitektkontor än tidigare. Stockholm Hongkong AB bidrar med just detta och har utvecklat ett bra marknadsperspektiv som matchar de krav som ställs.

Våra arkitekter och byggnadskonstruktörer har byggt upp en stor kompetens för att maximera projektvärden utan att tappa fokus på andra parametrar, de arkitektoniska, estetiska och funktionella.

Stockholm Hongkong AB har som ambition att vara ett internationellt arkitektkontor med lokal spetskompetens.

Kontakta oss om du behöver byggnadskonstruktörer i Stockholm


Om du behöver byggnadskonstruktörer i Stockholm, tveka inte att höra av dig till oss. Vi nås på telefon 08-83 28 70 och via mail på info@stockholmhongkong.com. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan så hör vi av oss så fort vi kan. Välkommen till Stockholm Hongkong AB!